Skip to content

Profil

Mennesket bag politikeren

Engageret i virksomheders vilkår, familie, idræt og sundhed. Far til to skønne døtre. Ejer og stifter af Enstall, Teknisk entreprise virksomhed med 25 ansatte. 36 års erfaring som erhvervsdrivende. 

 

Far til to døtre

Jeg bor på Bispebjerg sammen med mine dejlige teenage-piger.

Byen bruger jeg og nyder hver eneste dag. Her har jeg boet siden starten af tyverne, hvor jeg flyttede fra Kalundborg. Dét at komme rundt hver dag og opleve de forskellige steder i København bliver jeg aldrig træt af. Det giver mig også inspiration og ideer, som jeg gerne bygger videre på og deler ud af.

Når jeg holder fri står jeg op og dyrker yoga, er være sammen med mine kære børn (når de orker), nyder en fodbold søndag eller en café tur med venner og forretningsforbindelser, eller politiske debatter og foredrag.

 

Erhvervsmand og netværker

Til hverdag arbejder jeg som adm. Direktør hos Enstall på Frederiksberg, hvor jeg sammen med mine to andre erhvervspartnere driver Enstall. Vi har bygget virksomheden op fra blot nogle få medarbejdere til i dag 25 dygtige medarbejdere.

Jeg har altid været meget aktiv inden for både min egen branche og inden for forskellige former for sports -og erhvervsnetværk. Jeg elsker at være med til at skabe relationer mellem andre mennesker, til gensidig udvikling og vækst.

 

Derfor stiller jeg op til Folketingsvalget

Der mangler folketingsmedlemmer med erhvervserfaring i folketinget. Med 36 års erfaring i byggebranchen kommer jeg med konkret viden, brugbare ideer og løsninger, som kan implementeres direkte. Til fordel for erhvervslivet i Danmark, inkl. lærlinge og studerende og beboere i nærområderne for  – alt hænger sammen i netværk med hinanden. Det er sådan vi skal gennemtænke den nuværende lovgivning og fremtidige løsninger.

Hvordan kan du være med?